måndag 14 mars 2011

Toppenhelg

Hejsan! Jag måste berätta jag gjort i helgen. Det har hänt en massa kul. I lördags var jag hemma en sväng hos farmor och farfar och hälsade på. Det var kul!

I söndags åkte jag, mamma, pappa och mormor till Fårö. Där fick jag träffa en massa av mammas och mormors släktingar. Det häftiga är att vi är 5 generationer på mammas sida (men det kanske ni redan läst om i bloggen?). Här ser ni en bild där vi samlat ihop oss i samma soffa.

Jag (1 månad) sitter i mammas knä. Mamma Maria är född 1983. Bredvid henne sitter mormor Suzanne, född 1961. Sen kommer gammelmormor Britt-Marie som är född 1943. Det är alltså min mammas mormor. Längst till höger sitter mammas gammelmorfar Herman som är född 1915. Jag är alltså Hermans barnbarnsbarnbarn:) Hängde ni med?2 kommentarer:

  1. Hej lilla Safira!
    Tack för i söndags, du var helt underbar hela dagen.

    Kram Mormor

    SvaraRadera