fredag 11 mars 2011

Ny adress

Hej på er!

Nu har min snälla farbror Jakob fixat så att jag har en helt egen adress här på nätet och det är: http://safira.alvermark.net. Coolt va?

Fredag och helg på gång. Alltid lika härligt tycker jag, detta är ju trots allt min 5:de helg. I helgen tänkte jag kanske ta med mina föräldrar till Fårö. Jag har ju varit på Fårö många gånger men då har jag legat i mammas mage. Anledningen att jag vill till Fårö är att jag tänkte samla ihop lite släkt och ta några bilder. Det är nämligen så att vi är 5 generationer på min mammas sida. Yngst är ju jag såklart, sen mamma, mormor Suzanne, gammelmormor Britten och mammas gammelmorfar Herman som är 96 år. Självklart kommer det bilder på bloggen om det blir Fårö i helgen.

Ha det fint!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar