torsdag 24 mars 2011

Hurra hurra!

Igår fyllde min mamma år, men eftersom man inte skall prata om äldre damers ålder så säger jag inte hur mkt hon fyllde:). Vi hade iaf en toppendag med familjen. Först var vi och vägde mig och doktorn sa att jag hade mumsat på bra den senaste tiden. Efter det åkte vi till ett ställe som heter Leva och åt födelsedagslunch. Eller rättare sagt mamma och pappa åt lunch och jag sov i vagnen. Inte helt fel det heller:).

Framåt kvällen kom först farmor och farfar på besök. Dom hade köpt ett våffeljärn till födelsedagsbarnet. Självklart fanns det med en burk sylt som farfar hade kokat. Han är ju Sylt-Roland med hela svenska folket sedan sin medverkan i "Halvåtta hos mig". Sen kom mormor, och mina två mostrar Sara & Julia och hälsade på. Dom hade med sig en jättefin bukett blommor till mamma.

Jag fyllde förresten 6 veckor igår. Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar