måndag 28 mars 2011

Härlig lördag!

Nu är det måndag och jag försöker samla alla nya intryck jag fick i helgen. I lördags hade mamma kalas eftersom hon fyllde år i onsdags. Det dök upp en massa släktingar och en del av dom hade aldrig träffat mig. Lite märklig känsla när jag låg i min säng och det helt plötsligt står sju människor runt sängen och tittar ner på mig. En annan grej som är märklig är att alla får så konstiga röster när dom pratar med mig. Deras röster går liksom upp ett tonläge och dom får någon slags pipbabyröst. Sen när dom pratar med någon annan får dom tillbaka sin vanliga röst igen. Hursomhelst var det ett trevligt kalas:-)

Efter kalaset fick jag "träffa" några andra släktingar. Nämligen mina kusiner Alice och Elliot. Det konstiga är att dom bor i Nynäshamn men att vi träffades ändå. Hur gick det till? Via datorn så klart. Vi fick kolla på när deras familj stod i köket och lagade mat, spännande. Jag fick t.o.m. en slängpuss av kusin Alice. Skall bli kul att träffa dom på riktigt någon gång.

Ha en fin vecka!

1 kommentar:

  1. Safira du charmade alla det var därför vi hade svårt att slita oss från att titta på dej.

    Puss mormor och mostrar

    SvaraRadera