onsdag 4 maj 2011

Prat

Hej, igår snöade det trots att det är maj månad, skumt... Jag föredrar vår! Det var ett tag sen jag bloggade och det har hänt en hel del i mitt lilla liv. Jag har t.ex. börjat prata! Eller alltså, det är nog inte så många som förstår vad jag säger men det kommer så småningom... ;) Kolla på klippet om ni inte tror mig.


Jag har också träffat prästen som ska döpa mig. Hon var cool och sa till och med "skit" i guds hus :) Det ska bli kul med dop, en hel dag som bara kommer handla om mig, Safira Moa Eliadis Alvermark.

Nu ska jag sova. Det är trist tycker jag men jag måste tydligen sova för att orka med imorgon så god natt! /Safira

1 kommentar:

  1. Hej Safira!
    Mormor tycker att du är jätte duktig på att prata. Vi får prata med varandra på lördag då jag ska vara barnvakt.

    Puss mormor

    SvaraRadera