måndag 11 april 2011

Äntligen måndag


Nu är det måndag och jag sitter och tänker tillbaka på helgen som var. Det var en bra helg och det hände mkt kul. I lördags var jag och min familj på kalas hos mammas kusiner. Ska man på kalas måste man vara fin, tänkte jag och tog på mig klänningen som ni ser på bilden.

Efter kalaset åkte jag och mamma och kollade på pappas fotbollsmatch. Fast jag såg mest på himlen eftersom jag låg i vagnen:). I söndags hjälpte jag pappa och mamma att städa. Eller, jag coachade mest när jag satt i selen hos pappa. Det är jobbigt att städa, jag blev helt slut efteråt så jag fick vila ett tag:

Efter all städning gick vi en härlig promenad ner till hamnen. I strålande vårsol tog vi en glass och njöt av vädret. Lite orättvist att mina päron fick glass tänkte jag och sa till mamma på vägen hem att: Jag är minsann hungrig! Då fick mamma snällt sätta sig på en parkbänk och ge mig min favvorätt mjölk. Såhär mysigt var det på hamnen:Idag är det måndag och i eftermiddag skall jag till någon läkare för en rutinkontroll. Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar