onsdag 6 juli 2011

Bloggkollega

Som ni säkert känner till så pågår just nu Almedalsveckan i Visby. Alla håller på och pratar och minglar och har sig. Folk söker sig till likasinnade människor och jag ville inte va sämre. Häromdagen åt jag, mamma och pappa lunch och då hamnade vi vid en kille som bloggat en del. Han är iofs inte lika känd som jag men han heter iaf Alex Shulman. Det var en massa folk som kom fram till honom och pratade och ville ha med honom på en massa seminarier. Konstigt att dom inte pratade med mig när jag låg precis bredvid?!?!

Mamma och pappa fick vakta hans dator när han skulle gå på toaletten. Sen frågade pappa om det inte var jobbigt när att det kom fram så mycket folk och störde när han åt lunch och det tyckte han. Vilken tur att jag låg i min vagn så inte alla kom och ryckte i mig till deras tråkiga seminarier. Dock ville mamma och pappa inte skryta om min blogg så dom sa inget till honom. Det tycker jag var bra för han skulle nog blivit avundsjuk på min fina blogg:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar