måndag 20 juni 2011

4*kyrkan

Den senaste tiden har jag hängt en hel del i en massa kyrkor. För två veckor sen var jag på pappas kusins bröllop på Lidingö. Väldigt trevligt var det. Förra helgen var det dags för kyrkobesök nummer 2. Då var det mina mostrar Sara & Julia som skulle konfirmeras i Domkyrkan i Visby. Nu i fredags var det begravning i Fårö kyrka för min gammelgammelmorfar Herman som tyvärr gick bort i slutet av maj. Begravningen var väldigt fin men sorglig så klart. Mamma och pappa spelade och sjöng och det gjorde även Sara & Julia.

I lördags var det dags igen för ett kyrkobesök. Den här gången var det dock desto roligare. Det var mitt eget dop i Domkyrkan. Ett fint dop tack vare att jag har så begåvade släktingar. Min dopklänning hade gammelfaster Gunnel sytt och den var fantastiskt fin. Faster Hedvig och hennes kille Jakob sjöng och spelade superfint. Jakob spelade munspel och Hedvig gitarr. Sen spelade och sjöng Sara & Julia en sång som dom skrivit helt själva. Den handlade bara om mig så självklart blev jag väldigt stolt. I slutet av dopet höll farfar ett väldigt fint doptal och önskade mig lycka till i livet. Efter dopet var det fika på Joda. Farmor hade bakat jordgubbstårtor och i mitten av tårtorna var det bilder på mig:) Tack alla som kom på dopet och alla som gjorde dagen så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar